خسارات وارده در بیمه مسئولیت به چند دسته تقسیم بندی می شود؟
خسارات وارده در بیمه مسئولیت به دو دسته تقسیم می شود که یکی از آن ها تخطی است که همان ترک فعل می باشد، نوع دیگر آن نیز بی احتیاطی است. کلیه زیان های وارده در همین دو گروه تقسیم بندی می شود که این خسارات نیز در دو بخش جانی و مالی تقسیم بندی می شود.
این کلوز در دسته مسئولیت کارفرما بر کارکنان قرار می گیرد و به هیچ عنوان اجباری نیست. این مورد تنها بر اساس نیاز افراد قابل ارائه است. بر اساس کلوز، مطالبات تبصره 1 ماده 66 که ابلاغیه آن توسط بیمه مرکزی انجام شده، اگر فردی که در کارگاهی مشغول به کار است دچار حادثه شود از طریق قانون مجازات اسلامی، دیه لازم برای آن تعیین می شود. موضوع دیگر نیز حقوق پرداختی است که سازمان تأمین اجتماعی بر اساس قانون آن را پرداخت می نماید. در صورتی که شخصی در کارگاه دچار نقص عضو بشود و درصد آن مابین 10 تا 33 درصد باشد، دچار نقص عضو مقطوع شده است.
اگر این میزان بین 33 تا 66 درصد نقص عضو ، بیماری، از کار افتادگی جزئی باشد نیز به عنوان کسی که به سازمان تأمین اجتماعی حق بیمه پرداخت می کند، می تواند از مزایای این بیمه نامه بهره مند شود. در صورتی که این درصد بالاتر از 66 درصد باشد این شخص دچار از کار افتادگی کامل شده است. در از کارافتادگی جزئی و کلی ممکن است بیماری لزوما به دلیل کار رخ نداده باشد، بیمه تأمین اجتماعی مطالبات را در صورت حیات، به خود شخص و در صورت فوت به خانواده او پرداخت خواهد کرد. تهیه این بیمه نامه از حیث کارفرما برای کارکنان اجباری بوده و فروش آن از حیث بیمه های بازرگانی کاملا اختیاری است.